Zoeken

Route:

De verkeerssituatie in Haarlem is nogal veranderd, als u met de auto komt kunt het beste de routeplanner uit zetten. Omdat er straten afgesloten zijn en de rijrichting hier en daar ook gewijzigd is. Ik adviseer u om de volgende route te kiezen:

Vanuit richting Amsterdam, Alkmaar via de A9:

U neemt de afslag Haarlem.U komt dan op de N200 halverwege deze weg houdt u rechts aan, dus niet de fly-over volgen, richting Centrum aan het einde van deze weg bevindt zich een T-splitsing. Ter orientatie: U ziet recht voor U de oude Amsterdamse stadspoort.

Op de T-splitsing gaat u rechtsaf richting Zandvoort. Deze weg heet de Gedempte Oostersingelgracht, na circa 200 meter slaat U linksaf naar de Papentorenvest dat is vòòr de koepel van de gevangenis.

U volgt deze weg en gaat over de brug over het water (het Spaarne) Na de brug gaat u rechtsaf parallel aan het water (deze weg heet achtereenvolgens de Koudenhorn en de Hooimarkt  totdat u aan uw linkerhand een bruin gebouw ziet met het opschrift houthandel Bremer. Daar gaat U voor het gebouw linksaf u komt dan in de Parklaan. De vijfde weg rechts is de Jansweg. U rijdt de Jansweg in en na 50 meter gaat u linksaf de Lange Herenstraat in de ingang van de parkeergarage zit na 30 meter aan uw rechterhand. Daar kunt U uw auto parkeren.

Komende vanaf de Randweg N208:

Neem de afslag tegenover de IJsbaan dat is ter hoogte van de Kleverlaan. U komt gelijk op een rotonde en neemt daar de tweede afslag naar de Verspronckweg deze rijdt u helemaal uit U passeert onderweg het Station de weg heet hier het Staten Bolwerk U rijdt verder tot aan de grote kruising en de brug over het Spaarne. Vlak vòòr de brug gaat U rechtsaf naar de Hooimarkt na circa 200 meter, ter hoogte van Houthandel Bremer gaat u rechtsaf dat is de Parklaan. De vijfde weg rechts is de Jansweg.  U rijdt de Jansweg in en na 50 meter gaat u linksaf de Lange Herenstraat in de ingang van de parkeergarage zit na 30 meter aan uw rechterhand. Daar kunt U uw auto parkeren.

Als u voor een kort bezoek komt dan kunt u de auto parkeren op het parkeerplaats op de Parklaan, als u langer wilt blijven dan kunt u beter doorrijden naar de parkeergarage in de Lange Herenstraat.

Ons adres:
Speaker & Co
Jansweg 37
2011 KL Haarlem

Route
Bekijk het adres hier in google maps